Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu
2020-12-11

Üniversitemizden Süleymanpaşa Sağlık Profili Kitabına Destek



 

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt YÜKSEL, Süleymanpaşa Belediyesi tarafından hazırlanan “Süleymanpaşa Sağlık Profili Kitabı” çalışmalarına destek veren Üniversitemiz Rektörü Prof.Dr. Mümin ŞAHİN’e nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Sabri ÇINAR ve Süleymanpaşa Sağlık Profili Kitabı’nda yer alan bilgilerin hazırlanmasında emeği geçen Üniversitemiz Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr.Öğr.Üyesi Gökmen KANTAR, Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof.Dr. Burcu TOKUÇ, Fen Edebiyat Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Tevfik SÜTÇÜ, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulumuz öğretim görevlisi Öğr.Gör.Dr. Miray ÖZDEN de bulundu.

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt YÜKSEL, “Süleymanpaşa Belediyesi olarak hazırladığımız bu kitap içerdiği bilgiler ile herkese önemli bir kaynak oluşturacak niteliktedir. Süleymanpaşa’nın sağlıktan demografik yapısına, sosyo ekonomik yapısından kültür sanatına kadar turizm, ulaşım, eğitim, çevre ve Covid-19 döneminde yapılan çalışmaları da kapsamaktadır. Süleymanpaşa Belediyesi olarak hazırladığımız Süleymanpaşa Sağlık Profili Kitabı’nın diğer belediyelere de örnek olacağı kanısındayım. Böyle güzel bir çalışmaya katkı sağlayan başta Rektörümüz Prof.Dr. Mümin ŞAHİN olmak üzere çalışmalarını, bilgilerini bizlerden esirgemeyen değerli akademisyenlerimize teşekkür ederim” ifadelerine yer verdi.

Rektörümüz Prof.Dr. Mümin ŞAHİN, yapılan bu çalışma ile Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi adına gurur duyduğunu ve böyle bir kitabın hazırlanması yönünde çalışmaları başlatan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt YÜKSEL’i kutladığını belirtti. Rektör ŞAHİN, “Bölgemize, şehrimize değer katmak, şehrimizi tanıtmak, geliştirmek ve vatandaşlarımıza daha yararlı işler yapmak için çalışan tüm belediyeler ve kurumlar ile işbirliği yapmak, bizleri daha memnun etmektedir. Süleymanpaşa Sağlık Profili Kitabı’nın şehrimize hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerine yer vererek kitabın hazırlanmasında emeği geçen meslektaşlarını tebrik etti.

Ziyaretin sonunda Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt YÜKSEL, Üniversitemiz Rektörü Prof.Dr. Mümin ŞAHİN’ e ve katkı sağlayan akademisyenlere günün anısına takdimde bulunurken, Rektör ŞAHİN de prestij kitabımız olan ‘NAMIK KEMAL’in Hayatını, Düşüncelerini ve Eserlerini Konu Edinen Kitabı’ Başkan YÜKSEL’e sundu.