Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu
2013-05-01

2012-2013 Öğretim Yılı Yaz Dönemi Staj Çalışmaları Planı



SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU

2012-2013 Öğretim  Yılı Yaz Dönemi Staj Çalışmaları Planı

Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu öğrencileri mezun olabilmek için tüm dersleri başarmanın yanında 30 iş günü staj yapmak zorundadır.

            Stajla ilgili olarak:

1.     Program danışmanı tarafından kabul edilebilecek bir iş yerinden Staj Kabul Yazısı alınır. Bu yazıyı alabilmek için: Yüksekokulumuz Öğrenci İşleri Bürosundan alınacak Staj Başvuru Dilekçesi doldurulup Program Danışmanına imzalatıldıktan sonra Müdür Yardımcılarına onaylatılır ve bu belge ile iş yerine staj başvurusu yapılır.

2.     İşyerinden alınacak Staj Kabul Yazısı Program Danışmanına götürülerek staj yerinin uygunluğu onaylatılır ve staj dosyası alınır.

STAJ BAŞVURU BELGELERİNİ  08 NİSAN  2013 tarihinden itibaren Öğrenci işlerinden alınabilir. Başvuruların son teslim tarihi staj başlangıç tarihinden 10 gün önce yapılmalıdır.

a.      Staj dosyasındaki talimata göre gerekli formlar doldurulacak ve belirtilen formlar program danışmanına teslim edilecektir.

b.     Staj yeri Program Danışmanı tarafından onaylanmadı ise yukarıdaki işlemler tekrarlanır.

c.      Staj, Staj Dosyasındaki talimata göre tamamlanır.

3.     Staj bitiminde hazırlanan Staj Dosyası aşağıda belirtilen süre içinde Program Danışmanına imza karşılığı teslim edilir.

 

ÖNEMLİ NOT: STAJ EVRAKLARINI  ÖĞRENCİ İŞLERİNE TESLİM EDERKEN ÖĞRENCİLERİN BAKMAKLA YÜKÜMLÜ OLDUKLARI KİŞİLERİN OLUP OLMADIĞINI GÖSTEREN BELGEYİ  PTT DEN  E-DEVLET ŞİFRESİ ALINIP www.turkiye.gov.trADRESİNDEN e-hizmetlere  GİRİLEREK 4/A, 4/B, 4/C  MÜSTEHAKLIK BELGELERİNİ ALARAK DİĞER EVRAKLAR İLE BİRLİKTE  ÖĞRENCİ İŞLERİNE İLETMELERİ ZORUNLUDUR. AKSİ HALDE STAJLARI BAŞLATILMAYACAKTIR.

Stajla ilgili olarak işyeri tarafından düzenlenen FORM-7 STAJ DEĞERLENDİRME RAPORU ile FORM-6 DEVAM ÇİZELGESİ’ nin ,süresi içinde,kapalı zarfla elden ya da posta ile Yüksekokulumuza ulaştırması zorunludur.

 

 

2012-2013 STAJ TAKVİMİ

1 GRUP

BAŞVURU FORMUN ÖĞRENCİ İŞLERİNE TESLİM TARİHİ

STAJ BAŞLAMA TARİHİ

STAŞ BİTİŞ TARİHİ

14 Haziran 2013

24 Haziran 2013

02 Ağustos 2013

2 GRUP

BAŞVURU FORMUN ÖĞRENCİ İŞLERİNE TESLİM TARİHİ

STAJ BAŞLAMA TARİHİ

STAŞ BİTİŞ TARİHİ

28 Haziran 2013

08 Temmuz 2013

21 Ağustos 2013

 

 

Yrd. Doç. Dr. Sinan SARISOY

Staj ve Eğitim Uygulama Kurulu Başkanı