Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu
2013-04-30

SBMYO Deniz ve Liman İşletmeciliği Programı Öğrencileri ‘’Meslek Yüksekokulları 2. Öğrenci Çalıştayı’’na Katıldılar.



Bursa Uludağ Üniversitesi’nin ev sahipliğinde 25-27 Nisan 2013 tarihlerinde gerçekleştirilen ‘’MYO II. Öğrenci Çalıştayı’’na Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Deniz ve Liman İşletmeciliği Programından Öğr. Gör. Nermin AKARÇAY, Öğr. Gör. Umut TAÇ; 1. sınıf öğrencilerinden Büşra MERAK, Erkut GÜNGÖR ve 2. Sınıf öğrencilerinden Hatice BEYAZ, Metin ORUÇLAR ve Rüstem UÇAR adlı  öğrencilerimiz katıldı.

              Türkiye’de Denizcilik programları bulunan Meslek Yüksekokulları öğretim elemanları ve öğrencileri, BORUSAN LOJİSTİK, YILPORT HOLDİNG ve RODA PORT Liman İşletmeleri’nin yöneticilerinin de katıldığı çalıştay kapsamında yapılan atölye çalışmalarında, öğrenciler eğitim ve sektöre ilişkin sorunları tartıştılar ve çözüm önerilerinde bulundular.

Çalıştayın ardından 27 Nisan Cumartesi günü düzenlenen kapanış toplantısında, katılımcı okulların öğrencilerine, katılım belgeleri ve plaketleri verildi. Gemlik Denizcilik Topluluğu’ndan katılım belgelerini ve okulumuza ait plaketi alan öğrencilerimiz, çalıştayda Namık Kemal Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu’nu temsil etmekten ve Denizcilik alanında eğitim alan diğer öğrencilerle tanışıp, aynı çatı altında hedeflerine ulaşabilmek amacıyla ekip halinde çalışmaktan dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Meslek Yüksekokulları Denizcilik Programları III. Öğrenci Çalıştayı, Nisan 2014 yılında Sinop Üniversitesi Gerze MYO ev sahipliğinde gerçekleştirilecektir. Çalıştaya katılmak isteyen Deniz ve Liman İşletmeciliği öğrencilerinin alttan derslerinin olmaması ve ortalamalarının en az 3.00’ün üzerinde olması gerekmektedir.