2017-01-20

Uzaktan Eğitim Bütünleme Sınavları

Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu’nun Uzaktan Eğitim Derslerinin Bütünleme Tarihleri Aşağıda Belirtildiği Gibidir.

Türk Dili-I                                       : 23 Ocak.2017 / Pazartesi (Öğrenci Derslik Listesi Aşağıdadır)

Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi-I  : 24 Ocak.2017 / Salı   (Öğrenci Derslik Listesi Aşağıdadır)

Yabancı Dil-I (İngilizce)                 : 25 Ocak.2017 / Çarşamba   (Öğrenci Derslik Listesi Aşağıdadır)

Uzaktan Eğitim Dersleri Final sınavları Gündüz Öğretimler İçin  saat 16.00 , İkinci Öğretimler için saat 17.30'da gerçekleştirilecektir.

Sınav listeleri aşağıda belirtilmiş olup, öğrenciler hangi sınava, saat kaçta, hangi derslikte gireceklerini
listelerden öğrenmelidirler.

-Sınav saatinden 20 dakika önce belirtilen saat ve belirtilen derslik önünde hazır olunuz.
-Cep telefonu, kişisel bilgisayar, tablet pc, gibi elektronik iletişim ve kayıt cihazlarının kesinlikle
sınav salonuna getirilmemesi gerekmektedir.
-Öğrenci kimliği yanında olmayan öğrenciler kesinlikle sınava alınmayacaktır.
-Sınava girebilmek için ilan edilen isim listeleri esas alınacak olup, öğrenciler farklı derslik ve farklı saatte sınava giremezler.

İSMİNİZ LİSTELERDE YOKSA ACİL BİR ŞEKİLDE SOSYAL BİLİMLER MYO MÜDÜR YARDIMCISI

ÖĞR.GÖR. MİRAY ÖZDEN İLE İLETİŞİME GEÇMENİZ GEREKMEKTEDİR.

Telefon           : 0282 250 3422

23 Ocak.2017 / Pazartesi

24 Ocak.2017 / Salı

25 Ocak.2017 / Çarşamba