Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu
2020-10-07

Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu 2020-2021 Akademik Kurul Toplantısı yapıldı



 

Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu 2020-2021 Akademik Kurul Toplantısı, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’in katılımıyla gerçekleştirildi.

Rektörlük Konferans Salonda maske ve mesafe kurallarına uygun olarak gerçekleştirilen programa Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yılmaz ÇAKICI, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Gökmen KANTAR ve akademisyenler katıldı.

Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Çağdaş İNAN gerçekleştirdiği sunumda yüksekokulun tarihi gelişimi, bölümleri, akademik ve idari personeli, ulusal ve uluslar arası yayın sayıları, laboratuvarları ve atölyeleri hakkında bilgi verdi.

Yüksekokul Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Gökmen KANTAR “Öğretim yılımız geçen sene Pandemiden dolayı bir uzaktan eğitime dönüştü. Bizlerin yeni olduğu bu sistemi yüksek gayret ile adapte olmasına katkı sağlayan  Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulunun değerli hocaları sizlere ayrıca teşekkür ediyorum.  Göreve geldikleri günden itibaren pozitif yönetim anlayışıyla meslek yüksekokullarına vermiş olduğu değerden dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e şükranlarımı sunuyorum. 2020-2021 Eğitim Öğretim yılımız hepimize hayırlı uğurlu olsun.” sözlerine yer verdi.

Rektörümüz Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, “Meslek yüksekokullarımızı, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi yönetimi olarak çok önemsiyoruz. Ben Endüstri Meslek  Lisesi mezunuyum. Dolayısıyla  ara elemanın ne kadar önemli olduğunun bilincinde olan bir insanım. Geçtiğimiz Mart ayında pandemi nedeniyle aldığımız karar neticesinde asenkron eğitimden senkron eğitime geçiş yaptık.  Bizim Üniversitemiz bu süreci başından beri başarı ile sürdüren eğitim kurumları arasında yer aldı. Bizler imkanı sağladık ama sizlerin teveccühü ile gerçekleşti. Özverinizden dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Yeni Eğitim Öğretim yılımızın hayırlara vesile olmasını diliyor ve bir an önce Kovid19 pandemisinden hem ülkemiz hem de insanlık adına kurtulmayı diliyorum.” dedi.

Toplantı toplu fotoğraf çekimiyle noktalandı.