Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu
2022-12-09

Meslek Yüksekokulumuzun bazı programları için İşletmede Mesleki Eğitim Uygulaması kapsamında yeni protokoller imzalandı.



 

Protokol töreninde yaptığı konuşmada Rektörümüz Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, Üniversite olarak kamu-sanayi-üniversite iş birliklerine çok değer verdiklerini belirterek, önemli kurum ve kuruluşlarla gerçekleştirilen protokollerin öğrencilerimizin özellikle mesleki becerilerini geliştirebilmelerine çok büyük katkısı olacağına dikkat çekti.

 

Sosyal Bilimler MYO ise Trakya Kalkınma Ajansı, Tekirdağ İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Hastanesi, Tekirdağ Dr. İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi, Star Medica Hastanesi, Ramada Wydham Tekirdağ  (ERD Otelcilik A.Ş.), Asyaport, Des Otel (Tek Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık Ltd. Şti.), Martaş Liman Tesisleri A.Ş., Mert Dericilik San. Tic. Ltd. Şti., Nigiz Dericilik San. Tic. Ltd. Şti., Vela Denizcilik, Vela Gemi  Acenteliği A.Ş., As Gemicilik, Barsan Global Lojistik, Farel Plastik Elektrik Elektronik İmalat San. A.Ş. ile birlikte Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler (SMMM) Nedim ARSLAN ve Hacı ŞİMŞEK ile ayrı ayrı iş birliği protokollerini imzaladı.