2019-09-04

2019-2020 Eğitim - Öğretim Yılı Güz Dönemi Ders Kayıtları

2019-2020 Eğitim - Öğretim Yılı GÜZ Yarıyılı Ders Kayıtları

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Ders Kayıtları 09-13 Eylül 2019 tarihleri arasında yapılacaktır.

NOT1: 1.Sınıf Öğrencilerinin Ders Kayıtları otomatik yapılacağından belirtilen tarihlerde Ders Kayıdı için ayrıca okula gelmelerine gerek yoktur. 16 Eylülden itibaren otomasyondaki ders programlarına göre doğrudan derslere gelebilirler.

NOT2: İkinci öğretim 1. Sınıf öğrencilerinin 9-13 Eylül tarihleri arasında 385TL Harç ücretlerini Halk Bankası şube veya ATMleri veya Vakıf Bank ATMlerinden öğrenci numaraları ile mutlaka yatırmaları gerekmektedir. Yatırmadıkları takdirde Ders Kayıtları otomatik olarak yapılamayacaktır.

NOT3: İkinci öğretim 2. Sınıflar ile 1. Öğretim 2.Sınıf olup öğretim süresini aşan öğrenciler Harç ücretlerini Halk Bankası şube veya ATMleri veya Vakıf Bank ATMlerinden öğrenci numaraları ile mutlaka yatırmaları gerekmektedir. Yatırdıktan sonra otomasyon sisteminden Ders seçip Danışman hocalarına onaylatmaları gerekmektedir.

Kayıt Duyurusu ayrıntısı için tıklayınız.