2020-12-15

2020-2021 Akademik Yılı Güz Dönemi Onaylanan Arasınav Telafi_mazeret Sınav Tarihleri(Güncellenen son liste)

Sevgili Öğrencilerimiz;

2020-2021 Akademik Yılı Güz Dönemi Arasınav Telafi_Mazeret Sınavları Uzaktan Eğitim Otomasyonu (https://lms.nku.edu.tr)  adresinden Elektronik olarak gerçekleştirilecektir.

Mazeret sınavlarının telafisi olmadığından lütfen aşağıda belirtilen sınavlarda dikkat etmeniz gereken hususları iyice okuyunuz.

Elektronik sınavlarda dikkat edilmesi gereken hususlar

2020-2021 Akademik Yılı Güz Dönemi içerisinde uzaktan eğitim vasıtasıyla uygulanan ders / SINAV sorun yaşamamak için aşağıdaki hususlara dikkat edilmesi önemle rica olunur.

1-  Bilgisayarınızın saatini kesinlikle değiştirmeyiniz.

2-  Bilgisayarınızın saat dilimini kesinlikle değiştirmeyiniz.

3-  Saatinizin doğru olduğundan emin olunuz.

4-  Sınav esnasında sayfa yenileme yapmayınız.

5-  Sınav sayfasını, sınavınızı tamamlamadan kapatmayınız. “Kapat” tuşunu kullanmanız durumunda da sınavınız sonlandırılmaktadır.

6-  Tarayıcınızda “Geri” tuşuna basmayınız.

7-  Farklı cihazda ya da farklı tarayıcıda aynı anda sınav ekranını açmayınız.

8-  İnternet kesintisinde dahi sayfa yenileme yapmayınız. İnternete bağlanınca sınav devam edecektir.

2020-2021 Akademik Yılı Güz Dönemi Arasınav Telafi_Mazeret dilekçeleri neticesinde öğrencilerin  sınav tarihleri aşağıdaki bağlantıda belirtilmiştir. Bağlantının üzerine tıklayabilirsiniz.Eğer isminizin mutlaka olması gerektiğini düşünüyorsanız mailinizi tekrardan sbmyo@nku.edu.tr atınız.

2020-2021 Akademik Yılı Güz Dönemi Onaylanan  Arasınav Telafi_Mazeret  Sınav Tarihleri