Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu
2020-11-16

2020-2021 Güz Dönemi Ara Sınavları



Sevgili Öğrencilerimiz;

2020-2021 Akademik Yılı Güz Dönemi Arasınavları Uzaktan Eğitim Sistemi (https://lms.nku.edu.tr) üzerinden Elektronik olarak gerçekleştirilecektir.

  • Her sınav için sınav başlama ve sınav bitiş saatleri belirlenmiştir. Sınav bitiş saati itibariyle devam etmekte olan bir sınav bile sonlanacaktır. Öğrencilerimiz sınav başlama ve bitiş saatini dikkatli olarak takip etmeleri önemlidir.

Örneğin; Sınav süresi 30 dk. olan bir sınavın bitiş saati 12:00 ise ve öğrenci sınavı yapmak için 11:45’te sınava başlasa bile, sınavı yapması için 15 dakikası vardır.

  • Sınavınız esnasında herhangi bir internet kopukluğu veya teknik aksaklıklara sebebiyet vermemek için bulunduğunuz yerdeki, kamu kuruluşlarından (Kaymakamlık, belediye, üniversite, okul, vb.) internet altyapılarını kullanmak için yardım isteyebilirsiniz.
  • Sınavınız bittikten sonra sınavı bitir düğmesine basınız. Sınavınız bitmeden sınavı bitir düğmesine basmanız neticesinde sınavınız bitmiş olarak değerlendirilecek ve tekrar bağlanamayacaksınız.
  • Sınavı esnasında herhangi bir sebepten internet kopukluğu veya teknik aksaklıklara meydana gelirse, tekrar sınava bağlanabilirsiniz. Süreniz kaldığınız yerden devam edecektir, lakin sınav saati bitiminde sınavınız sona erer.
  • NKU UZEM sistemi üzerinden dersin tanımlanmış sınavına giriş yapmayan öğrenciler başarısız sayılacaktır
  • NKUUZEM sistemi üzerinden gerçekleştirilen sınavlarda Yükseköğretim Kurumları Öğrenci Disiplin yönetmeliği hükümleri uygulanacaktır.

 

2020-2021 Akademik Yılı Güz Dönemi Arasınav programı, Birinci Öğretim ve İkinci öğretim  bazında aşağıda belirtilmiştir.

 

  • Sınav esnasında yaşayacağız sorunlarda, sınavın sorumlu öğretim elemanına veya birim uzaktan eğitim koordinatörüne ivedilikle bilgi veriniz.

 

Uzaktan Eğitim sistemi ile ilgili bilgi almak için:

Birim Koordinatörü: Mdr. Yrd. Öğr. Gör. Murat ÖZ (0282) 250 3410 veya moz@nku.edu.tr

Sosyal Bilimler  Meslek Yüksekokulu Öğrenci İşleri Bürosu (0282) 250 3429-3428 İletişime geçilebilinir.