2022-08-02

2021 – 2022 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ EK SINAV BAŞVURULARI

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Ön lisans ve Lisans Eğitim Öğretim Yönetmeliği’nin 16/6 maddesine göre; Üniversitemiz Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokuluna kayıt yaptıran azami öğrenim sürelerini ( 2017 girişli olup bir yıl kayıt dondurmuş öğrenciler ve 2018 girişli olup hiç kayıt dondurmayan öğrenciler.) doldurmuş olmalarına rağmen mezun olamayan son sınıf öğrencilerinin başarısız oldukları tüm dersler için 2 (iki) ek sınav hakkı bulunmaktadır. (öğrenim süresi içinde hiç alınmamış olan dersler için ek sınav hakkı bulunmamaktadır.)

Hiç alamadığı ders sayısı altı ve altıdan fazla olan öğrenciler ek sınavlara başvuramazlar ve okulumuz ile ilişikleri doğrudan kesilir.

Ek sınavlar için başvuru tarihleri 01 - 15 Ağustos 2022 tarihleri arasındadır. Bu tarihler arası başvurular Dilekçeler Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu öğrenci işleri bürosuna elden veya sbmyo@nku.edu.tr E-Posta adresine yapılacaktır. Ek sınav başvuru dilekçesi ile başvuru yapan öğrenciler her iki sınava başvuru yapmış sayılacaktır. İkinci sınav için ayrıca başvuru alınmayacaktır.

İlgili tarihler arasında (01 - 15 ağustos 2022) gönderilmeyen ek sınav başvuru dilekçeleri dikkate alınmayacaktır. Başvuru dilekçesi için tıklayınız

I. Ek Sınav Tarihleri

22-26 Ağustos 2022

II. Ek Sınav Tarihleri

01-05 Eylül 2022

Ek Sınav Sonuçları 8 Eylül 2022’den itibaren öğrenci otomasyonunda yayınlanacaktır.