2024-05-17

Deniz ve Liman İşletmeciliği Öğrencilerine Yönelik Kariyer Günü Etkinliği

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Ulaştırma Hizmetleri Deniz ve Liman İşletmeciliği öğrencilerinin kurmuş olduğu Denizcilik Topluluğu tarafından 15.05.2024 tarihinde “Kariyer Günü” etkinliği düzenlendi. Ulaştırma Hizmetleri Deniz ve Liman İşletmeciliği Bölüm Başkanı ve Denizcilik Topluluğu Koordinatörü Öğr. Gör. Dr. Nermin AKARÇAY tarafından yapılan açılış konuşmasının ardından bu bölümden mezun olmuş ve denizcilik sektöründe farklı pozisyonlarda çalışan mezunlar yaptıkları değerli sunumlarla çalıştıkları alanda meslekleriyle ilgili detaylı bilgiler paylaştılar. Kariyerlerinde bugüne gelene kadar yaşamış oldukları deneyimleri aktararak katılım sağlayan öğrencilere meslek seçimi ve sektörü tanıma konusunda tavsiyelerde bulundular.

Gerçekleştirilen “Kariyer Günü” etkinliğine öğrenciler tarafından yoğun ilgi gösterildi. Bu etkinlik sayesinde mezun olacak öğrencilerimizin gelecekteki kariyer seçimlerini daha bilinçli yapabilmeleri için önemli bir fırsat sunulmuş, kişisel gelişimlerine katkı sağlanması ve çalışacakları alanlarıyla ilgili hedeflerini belirlemelerine yardımcı olunması hedeflenmiştir.