Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu
2021-11-03

MESLEK YÜKSEOKULUMUZ DENİZ VE LİMAN İŞLETMECİLİĞİ ÖĞRENCİLERİMİZ DENİZCİ ÖĞRENCİLER DERNEĞİ (DÖDER) 23. DÖNEM 1. DELEGESYON TOPLANTISINA KATILIM SAĞLADILAR



31 EKİM 2021 - YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ / Davutpaşa Kongre ve Kültür Merkezi

 

Denizci Öğrenciler Derneği (DÖDER)’in düzenlemiş olduğu 23. Dönem İlk delegasyonu bu yıl Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa kampüsünde yapıldı. Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Temsilciliği olarak; okulumuz Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Ulaştırma Hizmetleri bölümü Deniz ve Liman İşletmeciliği programı olarak bölüm başkanı Öğr.Gör. Dr.Nermin AKARÇAY, bölümümüzün katılım organizasyonunu yapan üniversite temsilcimiz İsmail Berk ZENGİN ve Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Deniz ve Liman İşletmeciliği öğrencileri katılım sağladı.

 

Deniz ve Liman İşletmeciliği Bölümümüzün delegasyonda yer alması ile öğrencilerimizin sektör hakkında bilgi sahibi olmaları, sektörden önemli isimlerle tanışmaları, bizzat onlarla fikir alışverişinde bulunmaları ve Türkiye genelinde yer alan denizci öğrenciler ile buluşma ve tanışma imkânı sağlandı.

 

Türkiye Denizcilik Federasyonuna üye olan Denizci Öğrenciler Derneği (DÖDER) delegasyonunda, Müstafi Tümamiral Doç. Dr. Cihat YAYCI, TÜRDEF Yönetim Kurulu Üyesi Hakan KARACA gibi sektörün ileri gelen iş insanları ve akademisyenleri ile Türkiye’nin dört bir yanından gelen 33 okuldan müteşekkil, 54 fakülte ve lise denizci öğrencilerinin de katılımıyla bir Network’ün temelleri atıldı.