Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu
2019-05-07

Okulumuz Mezuniyet Töreni büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi



 
Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi 2018-2019 Akademik Yılı Önlisans Mezuniyet Töreni büyük bir coşkuyla   gerçekleştirildi.
 
Törene, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, Süleymanpaşa Kaymakamı Arslan YURT, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yılmaz ÇAKICI, Meslek Yüksekokulu Müdürleri, akademisyenler ve mezunların aileleri katıldı.
Tören, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN başta olmak üzere, Üniversitemizin akademik kadrosu geçişiyle başladı. Ardından tüm meslek yüksekokulu öğrencileri geçiş düzenleyerek protokolü ve ailelerini selamladılar. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından gelen tebrik ve kutlama mesajları iletildi.
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN yaptığı konuşmada, mezun olan öğrencileri ve ailelerini tebrik ederek, “Sevgili Öğrencilerimiz, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesinden mezun olmanın gururunu ve sevincini yaşadığınız bugün, hayatınızın güzel bir dönemini kapatıp yeni bir döneme geçiş yapıyorsunuz. Başarıyı arzuluyorsanız ona ancak ve ancak çok çalışarak ulaşabileceğinizi asla unutmayınız, yolunuz ve bahtınız açık olsun.” dedi.
Dereceye giren birincimiz İşletme Yönetimi (İ.Ö.)  Programından Seda DENİZ, ikincimiz  Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programından Ömer İLİŞİK ve üçüncümüz Deniz ve Liman İşletmeciliği Programından Cansel AKYILDIZ’ a hediyeleri Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, Süleymanpaşa Kaymakamı Arslan YURT ve Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Gökmen KANTAR tarafından  takdim edildi.
Diplomalarının verilmesinin ardından mezun öğrencilerimiz, keplerini coşkuyla havaya fırlatarak, mezun olmanın sevincini yaşadılar.