2016-02-16

Staj Duyurusu

SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU

2015-2016 Öğretim  Yılı Yaz Dönemi Staj Çalışmaları Planı

Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu öğrencileri mezun olabilmek için tüm dersleri başarmanın yanında 30 iş günü staj yapmak zorundadır.

Stajla ilgili olarak:

1.      Program danışmanı tarafından kabul edilebilecek bir iş yerinden Staj Kabul Yazısı alınır. Bu yazıyı alabilmek için: Yüksekokulumuz Öğrenci İşleri Bürosundan alınacak Staj Başvuru Dilekçesi doldurulup Program Danışmanına imzalatıldıktan sonra Müdür Yardımcılarına onaylatılır ve bu belge ile iş yerine staj başvurusu yapılır.

2.      İşyerinden alınacak Staj Kabul Yazısı Program Danışmanına götürülerek staj yerinin uygunluğu onaylatılır ve staj dosyası alınır.

STAJ BAŞVURU FORMU 1 Nisan 2016 tarihinden itibaren Öğrenci işlerinden alınabilir. Staj Başvuru Belgelerinin SON TESLİM  TARİHİ aşağıda belirtilmiştir.

a.       Staj dosyasındaki talimata göre gerekli formlar doldurulacak ve belirtilen formlar program danışmanına teslim edilecektir.

b.      Staj yeri Program Danışmanı tarafından onaylanmadı ise yukarıdaki işlemler tekrarlanır.

c.       Staj, Staj Dosyasındaki talimata göre tamamlanır.

3.      Staj bitiminde hazırlanan Staj Dosyası aşağıda belirtilen süre içinde Program Danışmanına imza karşılığı teslim edilir.

ÖNEMLİ NOT: STAJ EVRAKLARINI  ÖĞRENCİ İŞLERİNE TESLİM EDERKEN ÖĞRENCİLERİN BAKMAKLA YÜKÜMLÜ OLDUKLARI KİŞİLERİN OLUP OLMADIĞINI GÖSTEREN BELGEYİ  PTT DEN  E-DEVLET ŞİFRESİ ALINIP www.turkiye.gov.tr ADRESİNDEN e-hizmetlere  GİRİLEREK 4/A, 4/B, 4/C  MÜSTEHAKLIK BELGELERİNİ ALARAK VEYA E-SGM HİZMET SORGULAMA EKRANINDAN BAKMAKLA YÜKÜMLÜ OLUP OLMADIĞINIZI GÖSTERİR SAĞLIK PROVİZYON  BELGENİZİN ÇIKTISINI ALARAK DİĞER EVRAKLAR İLE BİRLİKTE  ÖĞRENCİ İŞLERİNE İLETMELERİ ZORUNLUDUR. AKSİ HALDE STAJLARI BAŞLATILMAYACAKTIR.

Stajla ilgili olarak işyeri tarafından düzenlenen FORM-7 STAJ DEĞERLENDİRME RAPORU ile FORM-6 DEVAM ÇİZELGESİ’ nin ,süresi içinde,kapalı zarfla elden ya da posta ile Yüksekokulumuza ulaştırması zorunludur.

2015-2016 STAJ TAKVİMİ

1 GRUP