Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu
2024-05-28

“Meslek Hayatında Başarılı Olmak” Konulu Kariyer Söyleşisi Düzenlendi



Okulumuz Büro Hizmetleri ve Sekreterlik Bölümü tarafından 27 Mayıs 2024 tarihinde Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonu’nda “Meslek Hayatında Başarılı Olmak” konulu kariyer söyleşi düzenlendi. Özel Fulya Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Grup Koordinatörü Atakan Polat’ın konuşmacı olduğu etkinliğe okulumuz öğretim elemanları ve öğrencileri katıldı.

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Tekirdağ Meslek Yüksekokulu İşletme Programı’ndan mezun olan ve sonrasında lisans eğitimini tamamlayan Özel Fulya Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Grup Koordinatörü Atakan Polat, “12 yaşında çalışma hayatına atıldığını, staj yaptığı iş yerinde de uzun yıllar boyunca büyük mücadeleler verdiğini” belirtti. 30 yaşında Genel Müdür olduğunu anlatan Polat, çalışanlara, yönetim ekibine ve topluma karşı sorumluluklarının artarak devam ettiğini söyledi. Ayrıca çalışma hayatında geldiği bu kariyer aşamasına rağmen okumaktan, öğrenmekten ve kendini geliştirmekten hiçbir zaman vazgeçmediğini de dile getirdi.

Lisans eğitiminin ardından yüksek lisans eğitimi ile eğitim vizyonunu daha da ileri taşıdığını açıklayan Atakan Polat, gençlere de “Keşfedilmeyi değil, keşfetmeyi başarmanız gerekiyor” dedi. Atakan Polat son olarak sözlerinde eğitim hayatının sadece bir basamak olduğunu, sürekli kendini geliştirmeye açık bir yapıya sahip olmanın ne kadar büyük bir önem taşıdığını ifade ederek başarısının sırrını da hiçbir koşulda pes etmeyerek mücadele etmek olduğunu açıkladı.

Özel Fulya Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Grup Koordinatörü Atakan Polat’ın sunumun ardından günün anlam ve önemine yönelik olarak Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdür V. Dr. Öğretim Üyesi Ali Faruk Açıkgöz tarafından çiçek, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr.Gör. Ayşe Mine İşler tarafından da plaket verildi. Sayın Atakan Polat'a tecrübelerini öğrencilerimize aktardığı için; tüm katılımcılara da etkinliğimize göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür ederiz.