2024-06-03

Meslek Yüksekokulumuz 15. Geleneksel Spor Şenliklerine İki Farklı Branşta Katılım Sağladı

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi "Kampüse Bahar Geldi" etkinlikleri kapsamında düzenlenen 15. Geleneksel Spor Şenliklerine Meslek Yüksekokulumuz, Öğr. Gör. Durdu Mehmet ÖZDEMİR önderliğinde Erkek Voleybol ve Öğr. Gör. Emine NACAK önderliğinde Masa Tenisi branşlarında katılım sağlamıştır.

Masa tenisi branşında Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programı öğrencilerimiz Fatmanur Şahin, Arzu Mazı, Songül Erduğan ve Meryem Alaaddin turnuvaya katılım sağlamış olup Fatmanur Şahin ikinci ve Songül Erduğan üçüncü olarak madalya almaya hak kazanmıştır.

Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Programı öğrencisi Recep Can Korkmaz, Lojistik Programı öğrencileri Aziz Akdağ, Burak Işık, Metehan Özcan, Olgun Sezer Demirci ile Sosyal Hizmetler Programı öğrencileri Mehmet Cengiz Yıldırım ve Uğur Bolcan’dan oluşan erkek voleybol takımımız ise yapılan müsabakalar sonucunda turnuvayı dördüncü olarak tamamlamıştır.

Okulumuzu temsil eden öğrencilerimize teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.