2024-06-05

Meslek Yüksekokulumuzun Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi

Meslek Yüksekokulumuz 2023-2024 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni büyük bir coşkuyla gerçekleşti.

Tekirdağ NKÜ Atatürk Kent Ormanı’nda düzenlenen törene Üniversitemiz Rektör Vekili Prof. Dr. Murat TAŞAN, Sosyal Bilimler MYO Müdürü Doç. Dr. Gökmen KANTAR, Teknik Bilimler MYO Müdürü Prof. Dr. Funda ERYILMAZ AÇIKGÖZ, Sosyal Bilimler Ensitüsü Müdürü Dr.Öğr.Üyesi Ali Faruk AÇIKGÖZ, Sosyal Bilimler MYO Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Murat ÖZ ve Öğr. Gör. Ayşe Mine İŞLER, MYO akademik ve idari personeli, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, öğrencilerimizin velileri ile çok sayıda öğrenci katıldı.

Törenin açılışında Rektör Vekili Prof. Dr. Murat TAŞAN ve Sosyal Bilimler MYO Müdürü Doç. Dr. Gökmen KANTAR konuşma gerçekleştirdi.

Ardından MYO Birincisi Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Programı Öğrencisi Gülay SÜNNETCİ, mezunlar adına bir konuşma yaptı ve Yaş Kütüğüne Mezuniyet Plakasını çaktı.

Programın devamında MYO 1.’si Gülay SÜNNETCİ, 2.’si Hilal SOYSAL ve 3.’sü Simge ÖZ ile bölümlerden dereceye giren öğrencilere takdimde bulunuldu.

Sonrasında MYO akademisyenleri tarafından mezun olan öğrencilere mezuniyet beratları takdim edildi.

Geleneksel kep atma töreni ile mezuniyet programı son buldu.