Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu
2024-01-06

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Yerel Yönetimler Programından Silivri Belediyesi''ne Teknik Gezi



Meslek Yüksekokulumuz Yerel Yönetimler Programı öğrencileri, derslerde teorik olarak gördükleri konuların uygulama aşamalarına da hakim olabilmek amacıyla 5 Ocak 2024 tarihinde Silivri Belediyesi Ocak ayı Meclis toplantısına katılmışlardır. Teknik geziye, Program danışmanlarımız Dr. Öğr. Üyesi Miray Özden ve Dr. Mehtap Polat da eşlik etmişlerdir. Öğrencilerimiz Meclis toplantısı öncesinde Silivri Sosyal Tesislerini, Mübadele Evi’ni, Fotoğrafçılık müzesini ve belediye hizmet birimlerini de ziyaret etmişlerdir.

Meclis toplantısı sonrasında da Silivri Belediye Başkanı Sayın Volkan Yılmaz ile sohbet etme şansı yakalayan öğrencilerimiz, yerel yönetimler ile ilgili sorularını yöneltmişlerdir. Sohbet sonrası Sayın Başkan Volkan Yılmaz’a üniversitemiz prestij yayınlarından “Namık Kemal” kitabı ve Dr. Öğr. Üyesi Miray Özden’ in “Katılımcı Demokrasi ve Trakya’da Yerel Katılım Pratikleri” kitabı armağan edilmiştir.

Öğrencilerimizin ulaşım imkanı da dahil olmak üzere her türlü ihtiyaçlarının giderilmesinden şehir turuna dek hiçbir hizmeti esirgemeyen üretken belediyecilik anlayışına sahip Silivri Belediyemize ve kıymetli Başkanımız Sayın Volkan Yılmaz’a teşekkür ediyoruz.