2024-03-27

Meslek Yüksekokulumuzun TÜBİTAK 2209-A Başarısı

TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı (BİDEB) tarafından yürütülen “2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı” 2023 yılına ait 2. dönem başvuruları sonuçlandı.

Meslek Yüksekokulumuz Yerel Yönetimler Programı’nda Dr. Öğretim Üyesi Miray ÖZDEN ve öğrencileri “Belediyelerin Dijital Şeffaflığı: Otuz Büyükşehir Belediyesi’nin Web Sitelerinin İncelenmesi” başlıklı projeleri ile;

Sosyal Hizmetler Programında Öğr. Gör. Ayşe Mine İŞLER ve öğrencileri “Çocuk Yoksulluğunun Önemli Bir Görünümü Çocuk İşçiliği: İnternet Haberleri Üzerinden Bir Değerlendirme” başlıklı projeleri ile TÜBİTAK tarafından destek almaya hak kazanmıştır.

Danışman hocalarımızı ve öğrencilerini tebrik eder, akademik çalışmalarında başarılarının devamını dileriz.