2023-11-20

Tekirdağ NKÜ Sosyal Bilimler MYO Öğrencilerine Çocuk Hakları Üzerine Meslek Eğitimi Yeni

20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü kapsamında, Üniversitemiz Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Sosyal Hizmet ve Danışmanlık Bölümü ile birlikte Tekirdağ NKÜ Sosyal Hizmet Topluluğu öncülüğünde "Çocuk Hakları Eğitimi" konulu meslek eğitimi gerçekleştirildi.

Fen - Edebiyat Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleşen etkinlikte Tekirdağ Aile Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Sosyal Çalışmacıları eğitimi gerçekleştirdi.

Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Durdu Mehmet ÖZDEMİR, Dr. Öğr. Üyesi Münire TEMEL, Öğr. Gör. Ayşe Mine İŞLER, Öğr. Gör. Esra SOĞANCI BAYAR ve Öğr. Gör. Hakan ARSLANBENZER ile öğrencilerin katıldığı etkinlikte Sosyal Çalışmacı Çağrı ÖZDERE, hem çocuk hakları hem de Türkiye de çocuk koruma ve bakım sisteminde mevzuatla ilgi eğitim verirken, Sosyal Çalışmacı Elif SEVREN, evlat edinme hizmet modeli üzerine bilgilendirmede bulundu. Sosyal Çalışmacı Ayşenur BAYER ise Çocuk Evleri Hizmet Modeli hakkında bilgilendirmede bulundu.